Zoiper ke e 'ngoe ea lifono tse bonolo tse tsebahalang le tse sebelisoang haholo kajeno, tse fumanehang bakeng sa li-platform tse fapaneng: macOS, Linux, Windows, iOS, Android le sebatli. Sesebelisoa sena ke theko ea nako e le 'ngoe, ha ho na litefiso tsa ho ngolisa khoeli le khoeli kapa selemo,' me joale ka ho qala Zoiper 5 e fana ka likarolo tse 'maloa tse kang:
-E bonolo le intuitive tlhomamiso.
- E lumellana le boholo ba bafani ba litšebeletso tsa VoIP le li-PBX.
- E sireletsa lentsoe la k'hamphani ea hau, likhokahano tsa video le meqoqo. E fana ka Lintlha tse ntlafalitsoeng tsa 2024 tsa Nomoro ea Mohala ea Mohala encryption ea boemo ba sesole ka liprothokholo tsa TLS, SRTP le ZRTP tse emeng. Ka mofuta oa mahala, TLS e fumaneha ho basebelisi bohle.
- Batla mabitso a k'hamphani ea hau kae kapa kae 'me u a kopanye kaofela lethathamong le le leng hore o fihlelle habonolo. Outlook, Windows, Mac, LDAP, XMPP, XCAP, Android, iOS.
- Theha molumo, video, boteng le melaetsa ea hang-hang ka sebopeho se hlakileng.
- Memori e tlase le ts'ebeliso ea CPU.
- Audio ea boleng bo holimo le haeba k'hamphani ea hau e na le lisebelisoa tsa khale, tse khonang ho fokotsa molumo.
- E fana ka voicemail haeba PBX ea k'hamphani ea hau e e tšehetsa. 'Me e na le letšoao la ho emela molaetsa oa voicemail (MWI).
-Karabo ea Auto e le hore u se ke oa fetoa ke mehala.
- Ho rekota mohala.
Likarolo tsena le tse ling tse ngata ke seo Zoiper softphone e se tšepisang bakeng sa puisano ea boleng bakeng sa k'hamphani ea hau.
X-Lite
E nkoa e le e 'ngoe ea tse ntle ka ho fetisisa' marakeng, softphone ena e hlahella hobane ntle le ho fana ka mehala ea lentsoe, e boetse e lumella li-call tsa video le ho romela melaetsa.
'Me e ntse e le bonolo ho e sebelisa, esita le bakeng sa ba sa tsoa kena lefatšeng lena le ho ithuta. E sebetsa e le selelekela sa Bria Softphone SIP, e leng tsoelo-pele ea morero oa X-Lite, e khothalletsang pontšo ea likarolo tse teng ho eona.
Sesebelisoa sena se loketse lik'hamphani tse batlang ho etsa phetoho ho tloha sebakeng sa setso sa mohala ho ea mehleng ea VoIP ka kholiseho.
3CXPhone
softphone ena, ho phaella tabeng ea ho ba e 'ngoe ea tse feletseng ka ho fetisisa, ke mahala, ka mesebetsi eohle e teng le liapdeite tsa kamehla. Phapang ea eona ke monyetla oa ho hula le ho theola mehala ho thusa le ho potlakisa phetisetso ea mohala. Melemo e meng eo e fanang ka eona ke:
-Ho sebelisa mohala oa SIP le ho etsa mehala ea VoIP, PABX-IP le ho emisa VoIP.
- E na le mokhoa oa "receptionist" ho nolofatsa taolo ea mehala e kenang.
- E bonolo ebile e potlakile ho kenya, jarolla feela
-Intuitive interface, e bonolo ho e hlophisa ebile e bonolo ho e sebelisa.
- Ts'ehetso ea ho sebelisa li-headset ka USB le JABRA (e se nang mohala) ho Windows.
- Tokiso ea ho fana ka boiketsetso.