Boema-kepe ba FXO

Data used to track, manage, and optimize resources.
Post Reply
babyrazia115

Boema-kepe ba FXO

Post by babyrazia115 »

Se boleloang ke FXO ke Foreign Exchange Office. Boema-kepe ba FXO e boetse e le sebopeho se amohelang letšoao ho tloha moleng oa analog, mochine oa thelefono kapa phapanyetsano ea PABX.

Boema-kepe ba FXO (Foreign eXchange Office) bo bonts'a hore na mohala o hook kapa o off-hook mme sesebelisoa se hokahaneng le boema-kepe bona se ka bitsoa sesebelisoa sa FXO. Lifono tsohle li na le eona.

Ka mantsoe a bonolo, re ka utloisisa boema-kepe ba FXO (Foreign eXchange Office) e Lintlha tsa Imeile le plug e hokahanyang lerako ho sebelisa mohala, e le ho fumana tlhahisoleseling ho tsoa ho opareitara ea thelefono.

Ho fetola mohala oa analoge hore e be khokahano ea VOIP, o tla hloka Gateway ho e hokahanya le boema-kepe ba FXO.

Haeba k'hamphani ea hau e na le mela ea analogue 'me u batla ho e ikamahanya le theknoloji ea VoIP, ho na le litsela tse peli. Ea pele ke ho sebelisa FXO Gateway 'me ea bobeli ke ho e isa moleng oa digital.

Likou tsa FXO le FXS li ka sebetsa 'moho
Le hoja li fapane 'me li e-na le sepheo se fapaneng, likou tsa FXO (Foreign eXchange Office) le FXS (Foreign eXchange Subscriber) lia tlatsana.

Maemong a mang, boema-kepe ba FXO (Foreign eXchange Office) bo tlameha ho hokela boema-kepe ba FXS (Foreign eXchange Subscriber).

Khokahano ea FXS ke eona e lumellang mohala ho fihlella marang-rang a opareitara ea mohala. FXO le FXS li ka ba ka bobeli, ho tšoana le polaka e tona le e tšehali.

FXS (Foreign eXchange Subscriber), ha e sebetsa hammoho le FXO (Foreign eXchange Office), e na le mosebetsi oa ho amohela letšoao ho tsoa ho PABX kapa mochine oa thelefono.

FXS ke boema-kepe ba tlhahiso bakeng sa lets'oao la mohala mme boema-kepe ba ho kenya ke FXO heke, e sebelisetsoang ho hokahanya lithelefono tsa analog le sistimi ea thelefono ea dijithale.

Na u batla ho tseba lintlha tse ling ka VOIP Telephony? Ikopanye le Ligou.me, re ka u thusa.
Post Reply