Pse të zgjidhni Leevia për të rritur angazhimin e aplikacionit tuaj?
Për shkak se i yni është softuer i çertifikuar , serverët e mbledhjes së të dhënave të përdoruesve ndodhen në territorin italian dhe e gjithë infrastruktura është në përputhje me legjislacionin italian për garat e çmimeve dhe Rregulloren Evropiane të Privatësisë .
Zbuloni më shumë rreth Konkurseve API
Parashikoni oferta speciale dhe zbritje
Kjo mund të duket gjithashtu si këshillë e qartë, por nuk është aspak. Për të mbajtur përdoruesit tuaj kohën që ata kalojnë brenda aplikacionit, mund të vendosni të krijoni oferta të personalizuara, duke përdorur gjithmonë teknikat e gamifikimit .
Për shembull , Wish , aplikacioni popullor i blerjeve me kosto të të dhënat e telegramit ulët, u dërgon përdoruesve të tij njoftime pushuese pothuajse çdo ditë, duke i ftuar ata të zhbllokojnë zbritjet duke provuar fatin e tyre në një rrotë fati. Një shumë tregohet në çdo segment dhe përdoruesi fiton një kupon me kohë të kufizuar për ta shpenzuar në aplikacion.
Në këtë rast, duke qenë se të gjithë marrin një përfitim dhe fitojnë, nuk është një konkurs online.
Si përfundim
Sot, qëllimi i një kompanie nuk është më vetëm të bëjë përdoruesin të shkarkojë një aplikacion, por të ndërtojë besnikërinë e tij me programe specifike të besnikërisë .
Prandaj, angazhimi i aplikacioneve është bërë gjithnjë e më i rëndësishëm dhe është e rëndësishme të jesh inovativ për të gjetur strategji të reja të blerjes dhe mbajtjes. Në këtë mënyrë do të jetë e mundur konvertimi i përdoruesve në klientë besnikë në afat të gjatë , duke ndihmuar në rritjen e vlerës mesatare të jetëgjatësisë (LTV) dhe gjenerimin e më shumë të ardhurave për vetë aplikacionin.
Metodat e përshkruara në artikullin e sotëm mund t'ju ndihmojnë të përmirësoni ndjeshëm angazhimin dhe të siguroni që aplikacioni juaj të jetë shumë konkurrues në industrinë tuaj, pa u humbur në rrëmujën e dyqaneve të aplikacioneve.