Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë avantazhet e mëdha të produktivitetit dhe saktësisë që ofron ky integrim udhëheqësve të biznesit dhe drejtuesve të C-suite.
1. Optimizimi i kohës me flukse të automatizuara
Koha është një nga burimet më të vlefshme për çdo organizatë, dhe automatizimi i rrjedhës së punës bëhet vendimtar në këtë skenar. Intelichat , duke u integruar me Plurio , i lejon klientët të iniciojnë, gjurmojnë dhe plotësojnë proceset e nënshkrimit dixhital pa pasur nevojë për ndërhyrje manuale në faza të ndryshme. Kjo zvogëlon në mënyrë drastike lista e saktë e numrave të telefonit celular që duhet për të zyrtarizuar dokumentet dhe kontratat, të cilat më parë mund të duheshin ditë apo edhe javë, për shkak të nevojës për shkëmbime të shumta emaili dhe monitorim manual.
Avantazhi për drejtuesit është i qartë: duke optimizuar kohën, profesionistët e ekipit mund të fokusohen në detyra strategjike në vend që të konsumohen nga aktivitetet administrative. Imagjinoni një proces rinovimi të kontratës me furnitorët, për shembull. Me integrimin Intelichat-Plurio , furnizuesi mund të fillojë procesin e rinovimit dhe, me disa klikime të udhëhequra nga chatbot , të rishikojë kontratën dhe të nënshkruajë në mënyrë dixhitale brenda pak minutash.
Përfitimi i drejtpërdrejtë: Reduktim i ndjeshëm i orëve të shpenzuara për monitorimin e aktiviteteve dhe zyrtarizimin e kontratave, duke i lejuar ekipit të fokusohet në aktivitete me vlerë më të madhe të shtuar.
2. Saktësia dhe reduktimi i gabimeve manuale
Dixhitalizimi sjell gjithashtu një shtresë të rëndësishme sigurie dhe saktësie. Me çdo ndërveprim, Intelichat udhëzon përdoruesin në hapat e nevojshëm në mënyrë që informacioni të plotësohet saktë, duke eliminuar rrezikun e gabimeve njerëzore. Kur integrohet me Plurio , sistemi siguron që nënshkrimet dixhitale të ndjekin standardet rregullatore dhe vërteton vërtetësinë e çdo dokumenti, duke shmangur mospërputhjet që mund të rrezikojnë vlefshmërinë e kontratave ose vonojnë proceset.
Për shembull, në një skenar të ri të hyrjes së klientit, Intelichat mund të udhëzojë çdo përdorues që të sigurojë informacionin e saktë përpara se t'i drejtojë te Plurio për nënshkrim dixhital . Ky proces zvogëlon mundësinë e të dhënave jo të plota ose jokonsistente, duke krijuar një rrjedhë të sigurt dhe të saktë.
Përfitimi i drejtpërdrejtë: Reduktimi i gabimeve njerëzore dhe mospërputhjeve kontraktuale, duke rezultuar në siguri më të madhe ligjore dhe besueshmëri në procesin e nënshkrimit dixhital .
3. Aksesueshmëria dhe Fleksibiliteti për Përdoruesit dhe Konsumatorët
Integrimi i Intelichat dhe Plurio u ofron klientëve dhe punonjësve fleksibilitetin për të nënshkruar dokumente nga kudo dhe në çdo pajisje. Në një botë gjithnjë e më të largët dhe të lëvizshme, kjo akses është një avantazh konkurrues. Që nga momenti që një klient ose punonjës merr një lidhje për t'u abonuar, ata mund ta përfundojnë procesin direkt në smartphone ose kompjuterin e tyre, në mënyrë të sigurt dhe të shpejtë.
Për kompanitë, kjo përfaqëson një fitim të konsiderueshëm në produktivitet, veçanërisht për ekipet që punojnë në terren ose në vende të largëta, siç janë përfaqësuesit e shitjeve dhe teknikët mbështetës. Plurio siguron që nënshkrimi dixhital të përputhet me rregulloret lokale dhe ndërkombëtare, ndërsa Intelichat drejton rrjedhën e ndërveprimit, duke ofruar mbështetje në kohë reale .
Filloni 2025 me avantazhe konkurruese: Përshpejtoni produktivitetin tuaj me nënshkrimin dixhital të integruar me Intelic
-